Fascinatie over definitieve ontharing

De gevolgen van ons definitieve ontharing zijn geweldig; of dit nu gaat om haartjes mét of buiten pigment, ze geraken stuk vanwege stuk verwijderd. Voorgoed! En het met slechts ons zoveel laserbehandelingen. Zo ontvangt u binnen no time en buiten pijn te ervaren een opwindende, zachte huid.

De gespecialiseerde huidtherapeuten nemen een tijd voor u. We starten iedere keer met ons vrijblijvend consult om de huid en hoofdhaar te inspecteren en u dan ook uit te leggen wat een treatment wegens u dan ook inhoudt.

Deze privacyverklaring kan zijn ook niet met toepassing op websites met derden welke via medicament van links betreffende deze webwinkel bestaan aaneengehecht. We mogen niet garanderen dat deze derden op ons juiste of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan.

Mits jouw ontevreden raakt aan een methode waarna wij omgaan met je klacht, heb je het recht om een klacht in te dienen voor een Autoriteit Persoonsgegevens. Jouw kan hiertoe aanraking opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Inzage en wijzigen betreffende je informatie

Bi-polaire radiofrequentie geeft een bijkomende hitte ontwikkeling bij een huid, terwijl een bovenkant over een huid betreffende rust wordt gelaten. Rond de haarfollikel kan een hogere temperatuur worden bereikt zonder een huid te belasten.

Wegens vragen over het privacybeleid of vragen aan inzage en wijzigingen in (of verwijdering over) jouw persoonsgegevens kun jouw altijd aanraking betreffende het opnemen via onderstaande gegevens. Contactgegevens

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de eerstvolgende doeleinden: dit verlenen van toegang tot de website ;

Wij mogen jouw louter maar adviseren teneinde over je rug ontharen nauwelijks ‘big deal’ te vervaardigen. Scheer je rug 2 keer ieder week betreffende een baKblade en dit kost je ook niet verdere dan 10 minuten in totaal. Bovendien ben jouw altijd verzekerd over een gladde rug.

Wanneer u dan ook ons lichaamsdeel definitief wilt laten ontharen, produceren we aanvankelijk ons afspraak een intakegesprek. Tot aanleiding aangaande ons analyse aangaande de bekijk hier huid, overbeharing en haartype komen wij tot indicatie betreffende een behandelduur en kosten.

Op welke manier het werkt: Bij elektrolyse plaatst ons deskundige ons korte naald in iedere haarfollikel teneinde de wortel te vernietigen betreffende elektrische stroom.

Voor de verwerking behouden wij ons aan een voorwaarden die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Dat betekent bij overige het wij: duidelijk vermelden betreffende welke doeleinden we persoonsgegevens verwerken. Het doen we via deze privacyverklaring;

Zodra jouw dit via ons schoonheidsspecialiste laat verrichten kan zijn dit alsnog geen pretje. Ook kan zijn dit redelijk duur. Jouw bent zo drie tientjes voor een sessie kwijt. En wanneer ga je voor een volgende behandeling? Juist, op het ogenblik het jouw rughaar weer lang in overvloed kan zijn. Dat je ondertussen nogmaals 3 weken met (voelbare) beharing op je rug hebt rondgelopen kan zijn allicht zeker vervelend.

Dit kan zijn tijdelijk met aard. Na enkele uren tot een dag trekt dit gevoel vanzelf straat. In enkele gevallen mag daar sprake zijn met een gedeeltelijke of volledige verkleuring van een huid. De huid is vervolgens lichter, hypopigmentatie, of juist donkerder, hyperpigmentatie. Deze verkleuring kan zijn doorgaans betreffende voorbijgaande aard. In enkele gevallen kan een arts adviseren om een verzorging tot een later tijdstip uit te stellen.

Definitief ontharen wordt eventueel vergoed door uw zorgverzekering. Niet alle behandelindicaties komen vanwege vergoeding in aanmerking. Overbeharing betreffende dames in dit gelaat is veelal uit de aanvullende zorgpolis (deels) vergoed.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fascinatie over definitieve ontharing”

Leave a Reply

Gravatar